Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 3i bytu so záhradkou, 72 m2, novostavba, Miloslavov

Ulica: Jastrabia
Obec: Miloslavov
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
187 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekne riešený 3 izbový byt, mezonet, 72 m2, v novostavbe rodinného domu s tromi bytovými jednotkami (každý so samostatným vchodom), so záhradkou 144 m2 + 3 parkovacie miesta, v novovybudovanej časti obce Miloslavov.

Dispozícia bytu: vstupná chodba, obývacia izba prepojená s kuchyňou (so špajzou), východ na terasu a záhradu, na poschodí sa nachádzajú dve spálne a kúpeľňa s vaňou a WC. V byte je hotová sanita (kúpeľňa, samostatné WC), podlahové kúrenie, osadený kotol, príprava na klimatizáciu. Bytový dom je skolaudovaný.

Cena: 187.000,- €

Uvedená cena je vrátane provízie RK, právneho servisu, katastrálnych poplatkov a notárskych poplatkov spojených s KZ, asistencie pri protokolárnom odovzdaní nehnuteľnosti, v prípade záujmu ponúkame služby osvečeného hypotekárneho špecialistu (pokiaľ využijete jeho služby,  znalecký posudok uhradíme za Vás).

KONTAKT:
Slováková Štefania
0903 240 775

slovakova@coralireal.sk

Nehnuteľnosť predáva realitná spoločnosť CORALI Real, office: Nová Rožňavská 136 (budova IES), tel.č.: 0903 240 775, www.coralireal.sk

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
72 m2
Úžitková plocha:
72 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti